U9: Mezőkövesden játszottunk

U9-es korosztályú csapatunk Mezőkövesden lépett pályára, a régi “kiemelt Bozsik” rendezvényen, amely jelenleg az MLSZ országos bajnokságának felel meg.

A sorozat specialitása, hogy a pontokat nem számolják, így végeredményt sem hirdetnek.

Csapatunk tehetségközponti és akadémiai együttesekkel küzdött meg. Ellenfeleink között a DVTK, a Sajóvölgye, a Salgótarján és a hazai Mezőkövesd szerepelt.

Remek játékáért dicséretben részesült Váczi Péter.

Az egriek egy évvel fiatalabbként vettek részt az eseményen és végig remekül harcoltak, egyenrangú ellenfelei voltak a “rutinosabb” csapatoknak.

A csapat tagjai:
Orosz Hunor Bendegúz (kapus), Váczi Péter, Tóth Olivér, Veres Bálint, Bagyinszki Tamás, Tanárki-Fülöp Rozi, Debreczeni Donát, Hegyi Zoltán Hunor.

Nagy Barbara vezetőedző értékelése:
“Rendkívül bátran, remek hozzáállással játszottunk a mai napon. Öröm volt azt látni, hogy egy évvel kisebbként is mennyire vagányan álltunk bele minden mérkőzésbe. Büszkén mondhatom, hogy hősiesen, nagy odafigyeléssel védekeztünk, nagyszerű cseleket, remek lövéseket láthattunk, elől-hátul igazi harcosok voltunk. Labdakihozatalokat felvállalva, nagyszerű támadásokat vezettünk, melyeket helyzetig tudtunk építeni, illetve gólra is tudtuk váltani. A DVTK csapata kiemelkedett a mezőnyből, a másik 3 csapatnak egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni. Minden résztvevő gyereket hatalmas dicséret illet. Szép volt gyerekek, csak így tovább!!!”

Vélemény, hozzászólás?