NB3: Sényőre látogatunk

NB3-as labdarúgó csapatunk a bajnokság tizedik fordulójában vendégsébe megy, a Sényő FC Selyem-Ber vendége lesz.

Ellenfelünk eddig három győzelem és egy döntetlen mellett, öt vereséget szenvedett, legutóbb a kisvárdai második csapattól kapott ki. Az együttes legeredményesebb játékosa, a 21 esztendős, Vasastól igazolt Varga Donát – aki eddig hat gólt szerzett.

A mieink a bajnokság negyedik helyén állnak és legutóbb mi is egy második csapattal játszottunk – különbség, hogy a három pontot itthon tartottuk a DVTK-val szemben. Csapatunkban Tóth Levente Milán a gólfelelős, aki 7 találatot ért el. Csapatunkban Farkas Gábor nem lép pályára.

A mérkőzés játékvezetője Vinter Béla Gábor lesz, tevékenységét Balla Levente és Tóth Ádám segíti.

Érdekesség, hogy a MOL Magyar Kupa első fordulójában már összecsaptunk a szabolcsiakkal és akkor hazai pályán két góllal felülmúltuk őket.

Simon Antal vezetőedző várakozása:
“A Sényő egy rutinos csapat, aki bárki ellen a győzelem esélyével lép pályára – különösen hazai pályán. A védekezésünk jól működött a DVTK II. ellen, amire nagy szükségünk lesz idegenben is. A középpályán fontos lesz, hogy párharcban ugyanolyan erősek legyünk, mint eddig. Ha ez sikerül, akkor bízom benne, hogy ponttal távozunk idegenből is.”

Bukrán Erik várakozása:
“A szezon ezen pontján már-már kezdenek kirajzolódni az erőviszonyok, de a tabellán mutatott helyezesek nem mindig a valós képet mutatják. A Sényő csapata egy nagyon stabil, jó nevekből álló alakulat. Ami minket illet, otthoni környezetben veretlenek vagyunk, de az idegenbeli mérlegünkön van mit javítani. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de bízok a csapatban és továbbra is szeretnénk zárkózni az élmezőnyhöz.”

A bajnokira 2024. október 06-án 13:00 órától kerül sor Sényőn.

Vélemény, hozzászólás?