NB3: Egy pont Sényőről

NB3-as labdarúgó csapatunk idegenben lépett pályára, mely során a Sényő FC Selyem-Ber vendége volt. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhet őel.

A mérkőzés első félidejében a Sényő beívelésekkel veszélyeztetett, míg mi inkább átlövésekkel próbálkoztunk – azonban egyik sem hozott találatot, így gól nélküli állással fordultak a csapatok.

A második félidő első negyedórájának végén egy mélységi indítást követő remek egyéni megoldás után kerültek előnybe a szabolcsiak, azonban csapatunk nem adta fel. Valkay Richárd remek passzát követően a labda Major Ernőt találta meg kissé kisodródva, akit ez nem zavart és bombagóllal egyenlített. A lövést megirigyelhette Nagy-Kolozsvári Dániel, mert kicsivel később húsz méterről juttatta előnyhöz csapatunkat.

Az utolsó pillanatokban egy kétségbeesett felívelést követően a büntetőterületen belül kétszer fejeltek a vendégek, melyet követően sajnos a kapunkba kötött ki a labda, így a felek megosztoztak a pontokon.

A mérkőzés videós összefoglalója IDE kattintva érhető el.

Simon Antal vezetőedző értékelése (heol.hu):
“Fordulatos mérkőzésen a hazaiak 1–0-ra vezettek, onnan sikerült megfordítani a találkozót 2–1-re. Sajnos azonban nem tudtunk győzni, mivel a hosszabbításban kiegyenlített a Sényő.”

A csapat legközelebb 2024. október 13-án 13:00 órától a Mátészalka csapatát fogadja hazai pályán.

Vélemény, hozzászólás?