U10: Két győzelem a Dunamenti Ligában

U10-es korosztályú együttesünk Veresegyházra volt hivatalos, ahol a Dunamenti Liga harmadik fordulóját rendezték meg.

Ellenfeleink között a Salgótarján mellett a remekül rajtoló Gödöllő szerepelt. A csapat végül két mérkőzésen hat pontot szerzett.

Az eseményről a vezetőedző számolt be részletesen!

Hegedűs Zsolt vezetőedző beszámolója:
“Újabb Dunamenti Liga fordulón vagyunk túl U10-es együttesünkkel , ahol a Gödöllő és a Salgótarján együtteseivel játszhattunk. Nem mondom hogy túl jók voltak a körülmények. Az egy dolog, hogy szinte minden fordulót nagyon kispályán játszunk le, de most az esőzések miatt inkább hasonlítottak a mérkőzések egy dagonyára, mintsem egy futball találkozóra. Ennek ellenére én elégedett lehetek, hiszen a hozzáállás csillagos ötös volt. Nagyot küzdöttek a játékosaim ami az első és legfontosabb minden hétvégén. Sok esetben akadozott a játékunk és voltak is hibák, ennek ellenére sok szép dolgot is láttam mind a két mérkőzésen.

A Gödöllő elleni csaták mindig remek meccseket hoznak, most is hasonló volt mint szinte minden eddigi találkozó. Egy jól felkészített csapat ellen a letámadásink sok esetben nagyon jól működtek és azt gondolom a támadás felépítések is annak ellenére, hogy ez a pálya azért ezt nagyon megnehezítette. Végül 6-4 győzelmet arattunk.

A második találkozón végig magabiztos játékot nyújtottunk, de el kell ismerni itt már a koncentrációval voltak gondok, amit én nagyon nem szeretek. Főleg azt nem ha az ellenfél látszólag gyengébb és ekkor már úgy érezzük nem kell mindent beleadni a találkozóba. Ezen a jövőben fogunk javítani. Végül 13-1 arányban tudtunk nyerni. Hétvége termése 6 pont és az egyik játékosom még korcsolyázni is megtanult a műfüves cipőjében.

Kiemelkedőt nyújtott: Szakács Bence, Boros Balázs, Tanárki Fülöp Sára, Koncz Zsófi, valamint a két kapusom is dicséretet érdemel hétről hétre.”

A csapat a negyedik fordulóban 2024. október 26-án 12:00 órától szintén Veresegyházon lép pályára, ahol a III. Kerület és a Kelen lesznek az ellenfelek.

Vélemény, hozzászólás?