U15: Győzelem Szegeden

U15-ös korosztályú csapatunk a Regionális Kiemelt bajnokság Keleti csoportjának hatodik fordulójában idegenbe utazott és a SZEOL vendégeként lépett pályára. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A szegediek remekül kezdték a bajnokságot, hiszen egy vereség mellett négy győzelmet könyvelhettek el.

Bár a csongrádiak szerezték meg a vezetést, csapatunk végig remekül játszott, nagyot harcoltak a srácok, melynek eredményeképpen már félidőben is egri vezetéssel mentek a pihenőre a játékosok.

A második félidőben több helyzetet is kidolgoztunk, amelyekből kettő értékesítettünk, így magabiztos győzelemmel utazhattunk haza.

Országh András duplázott, aki így már öt gólos a szezonban.

Gyetván Krisztián edző értékelése:
“Korai kelés, hajnali indulás és sok utazás előzte meg mire Szegedre értünk. Az egész mérkőzésen rendkívül szervezetten, fegyelmezetten játszott a csapat. Voltak ugyan hibák, rossz döntések, de ki nem szokott hibázni. Rúgtunk négy nagyon szép gólt, kidolgoztunk számtalan helyzetet, győztünk. Viszont a győzelemnél sokkal többet jelent számunkra az ahogy azt elértük. A fiúk minden olyan dolgot taktikai dolgot betartottak amit kértünk tőlük. A hazai szurkolói vélemény pedig mindent elmond a mai győzelemről “Nézd meg ezek csúsznak-másznak, minden labdáért, a labda körül meg mindig többen vannak”. Szóval ma léptünk egyet előre, bízunk benne, hogy minden héten tudunk előre lépni valamiben, hiszen az a gyerekek fejlődését szolgálja. Gratulálok a csapatnak!”

Bánka Olivér játékos értékelése:
“A korai ébredés és indulás miatt kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést. Az első kapott gól után felébredtünk, harcos ű, küzdős meccs volt. Védekezésünk zárt volt, sokat segítettünk egymásnak. Az előre játékunk is jól nézett ki, a gólokon kivül is voltak helyzeteink. Örülök a győzelmünknek.”

Az együttes 2024. október 13-án 10:00 órától a Vác csapatát látja vendégül Egerben.

Vélemény, hozzászólás?