U16: Nyíregyházán nyertünk

U16-os korosztályú együttesünk a Regionális Kiemelt Bajnokság Kelet csoportjának ötödik fordulójában Nyíregyházára látogatott, ahol a Filo vendégeként lépett pályára. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Az egri együttes végig a jobbik arcát mutatta, sikerült kézben tartani a mérkőzést és irányítani a pályán történő eseményeket.

Bár Seres Noé góljára a szünet előtt válaszoltak a hazaiak, azonban a második játékrész elején Kristofori Kolos Koppány újra a mieinket juttatta vezetéshez és azt már nem is engedtük ki a kezünkből.

A mérkőzés egészét nézve megérdemelten hoztuk haza a három pontot.

Orosz Róbert vezetőedző értékelése:
“Azt gondolom, ma végre megmutatta a csapat, mire képes. Amikor kellett, szervezettek voltunk, amikor kellett, küzdöttünk és a mérkőzés nagyobb részében jól játszottunk. Ezek mind hozzájárultak a győzelemhez. Gratulálok a srácoknak, ma nem volt gyenge egyéni teljesítmény a csapatban, sőt, a legtöbben átlagon felül teljesítettek. Külön szeretnék gratulálni a három feljátszó fiatal játékosnak, mind a hárman eddigi legjobb meccsüket játszották a ,,nagyok” között.”

Seres Noé játékos értékelése:
“Vasárnap Nyíregyházára látogattunk a Filo SE csapatához. Egy átlagosnál sokkal kisebb pályán játszottunk, ami gyors és fizikális játékot vonzott maga után. A mérkőzés nagy részében mi tudtuk érvényesíteni a kombinatív, támadó játékunkat ami az első félidő közepén egy szép összjáték után gól formájában meg is mutatkozott. Ezután néhány nem éppen helyes bírói döntés és csúnya szabálytalanságok után parázs hangulat kezdett uralkodni az összecsapáson. Az első játékrész végéhez közeledve egy váratlan távoli lövésből egyenlített ki a hazai csapat. Az első félidő lefújása után egy fontos mondat hangzott el Robi bá-tól az öltözőben: technikailag jobb csapat vagyunk, ezt a meccset fejben kell megnyernünk. A második félidőre ugyan olyan elánnal futottunk ki és hamar megszereztük a vezetést. A végsőkig küzdve egy csapatként sikerült megtartanunk az előnyt és megszereznünk az első győzelmünket a szezonban.”

A csapat legközelebb 2024. október 13-án 10:00 órától a bajnokságot vezető BVSC-Zugló csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?