NB3: A Mátészalkát fogadjuk

NB3-as labdarúgó csapatunk a bajnokság tizenegyedik fordulójában hazai pályán, a Mátészlkai MTK csapatát látja vendégül.

Ellenfelünk eddig egy győzelem és négy döntetlen mellett, öt vereséget szenvedett, legutóbb a kisvárdai második csapattól kapott ki.

A mieink a bajnokság ötödik helyén állnak és legutóbb Sényőről hoztunk haza egy pontot. Csapatunkban Tóth Levente Milán a gólfelelős, aki 7 találatot ért el. Csapatunkban Farkas Gábor és Gíber Attila nem lép pályára.

A mérkőzés játékvezetője Nyekita Benjamin lesz, tevékenységét Nagy Viktor és Kondákor Trisztán segíti.

Kozma Bence játékos várakozása:
“Izgatottan várom a holnapi mérkőzést, hiszen itthoni környezetben van esélyünk a három pont megszerzésére a Mátészalkai MTK ellen. Az ellenfél épp egy edzőváltáson van túl, úgyhogy egy nehéz, acélos küzdelemre számítok, viszont bízom a csapatban, hogy akarattal és jó játékkal tudunk bizonyítani. Sok szeretettel várunk minden kedves szurkolót a városi stadionba. Hajrá Eger se!”

Simon Antal vezetőedző várakozása:
“Az ellenfelünknél edzőváltás volt a héten, ami mindig hoz valami új impulzust. Bízom, hogy a csapat hozza az elmúlt hetek motiváltságát és hazai környezetben itthon tudjuk tartani mind három pontot.”

A mérkőzés 20204. október 13-án 13:00 órakor kezdődik a Szentmarjay Stadionban.

Vélemény, hozzászólás?