U17: Vereség a BVSC otthonában

A Regionális Kiemelt Bajnokságban szereplő U17-es korosztályú csapatunk a fővárosban vizitált, ahol a BVSC-Zugló csapata vendégkeént léptünk pályára. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Nehezen indult a mérkőzés, hiszen az első negyedóra végén a hazaiak megszerezték a vezetést, azonban néhány perc múlva piros lapot kapott a zuglóiak játékosa, így felcsillant a remény, hogy visszajöhetünk a meccsbe – azonban a szönetig nem változott az állás.

A második játékrészben sajnos a létszámfölény ellenére sem találtuk a ritmust, a hazaiak irányították a bajnokit. Láttunk már olyat, hogy az emberhátrányban játszó együttes plusz erőket mozgosít – most is ezzel kellett szembesülnünk, hiszen nagyon jól játszottak a fővárosiak és végül megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Gyetván Krisztián edző értékelése:
“Az mindent elmond, hogy egy olyan mérkőzésen szenvedtünk ilyen arányú vereséget, ahol 70 percet emberelőnyben játszottunk. Más dimenzióban játszott a hazai csapat, sokkal gyorsabban, ötletesebben, teljesen megérdemelt hazai győzelem született.  Rendet kell rakni gyorsan, mert a jövő héten újabb fontos mérkőzés vár a csapatra és ezt a lélektelen, akaratgyenge focinak csúfolt valamit többet nem szeretnénk látni! Nem kötelező focizni, szórakozni máshol kell…. Gratulálunk a hazai csapatnak!!

A csapat legközelebb 2024. október 19-én 10:00 órakor az MVSC-Miskolc együttesét látja vendégül.

 

Vélemény, hozzászólás?