U15: Döntetlen a veretlen ellen

U15-ös labdarúgó csapatunk a Regionális Kiemelt Bajnokságban hazai pályán fogadta a Vác VLSE csapatát. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Ellenfelünk igencsak jól kezdte a bajnokságot, hiszen a mögöttünk hagyott hat fordulóban nem talált legyőzőre, négy győzelem mellett kétszer osztozkodott meg a pontokon.

A váciak esélyes méltón a derbi elején magukhoz ragadták a kezdeményezést és már a kilencedik percben megszerezték a vezetést. Azonban az egri legényeket is kemény fából faragták, beleálltak a meccsbe és egy szoros, izgalmas, lüktető összecsapás kerekedett ki.

A félidőben még vezettek a látogató, azonban a második félidő felét követően a csereként beálló Janovicz Máté találatával egalizáltunk – az eredmény pedig már nem változott a lefújásig.

Hegedűs Dávid vezetőedző értékelése:
“Büszkék vagyunk a csapatra, mert ezen a meccsen igazán szervezetten játszottak. Még hátrányban sem estek össze és végig küzdöttek a pályán. Az ilyen mentalitás nagyon fontos a jövőre nézve, hiszen a nehéz helyzetekben való kitartás segíti a fejlődésünket és hozzájárul ahhoz, hogy folyamatosan jobbá váljunk.”

Molnár Balázs kapus értékelése:
“Ezen a héten a csapat nagyon jól edzett és jó fizikai állapotban, nagy önbizalommal vártuk a hétvégi fordulót. A meccsen sajnos hamar hátrányba kerültünk és onnan kellet pontot mentenünk. Szerencsére fegyelmezett játékkal, nagy küzdelem árán sikerült az egyik pontot itthon tartanunk. Én a csapat második félidőben nyújtott játékra vagyok a legbüszkébb, mert meg tudtuk mutatni hogy nehéz ellenfél ellen is tudunk jól játszani.”

Az együttes legközelebb 2024. október 19-én 14:00 órától a Soroksár vendégeként lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?