U13: Döntetlen a DEAC ellen

U13-as labdarúgó csapatunk az MLSZ országos bajnokságának hetedik fordulójában hazai pályán lépett pályára és a DEAC csapatát fogadta. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A bajnoki első részében három perc alatt szerzett két gólos vezetés a debreceni csapat. Rengeteg volt a párharc a pályán, mindkét csapatnál több labdavesztés láthattunk, azonban az egriek összekapták magukat és végül sikerült egyenlíteni – de a győztes gólt már nem tudtuk bevinni, így mindkét csapat egy ponttal gazdagodott.

A férfias küzdelmet jól jelzi, hogy három srága lapot is kiosztott a játékvezető, ami kiemelkedőnek számít ebben a korosztályban. Ezt alátámasztja, hogy az aktuális forduló többi mérkőzését összeadva, összesen 1 (!!!) sárga lap került kiosztásra, de az előző teljes forduló mérkőzésein is csak háromszor villant a figyelmeztető lap.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“Sok hiányzóval fogadtuk a Debrecenből érkező vendég csapatot, azonban így is megfelelő hozzáállással vártuk a találkozó kezdetét. A mérkőzés első felében a debreceniek két gólos vezetést tudtak szerezni, amit a mérkőzés második felében sikerült ledolgoznunk. A mérkőzésre jellemző volt a sok átmenet, valamint a minden labdáért folyó küzdelem. Az elmúlt hetekben mutatott játékunkhoz képest ezúttal sokkal szerényebb mennyiségben jelentek meg a gyakorolt labdakihozatalok és letámadások, de a körülményekhez képest így is helyt álltak a gyerekek. Mindkét csapat keményen állt bele a párharcokba, sok szabálytalanság törte meg a játék folyamatosságát. Hazai részről mindenképp tanulnunk kell ebből is, hiszen sok esetben feleslegesen követtünk el szabálytalanságot.”

A csapat legközelebb 2024. október 19-én 12:00 órakor a Sajóvölgye Focisuli vendégeként lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?