Tárgyalásokat kezdett a DVTK elnöke és Eger polgármestere

 


Tárgyalóasztalhoz ült Sántha Gergely, a DVTK elnöke és Mirkóczki Ádám, Eger megyei jogú város polgármestere, hogy az egri labdarúgás további fejlesztése, és az egri gyerekek sportolási körülményeinek biztosítása érdekében a korábban az egri városvezetés, az Eger SE-t működtető Eger Labdarúgó Sport Kft., valamint a DVTK között kialakult konfliktust rendezze.

“Polgármester úrral közös azon célunk, hogy a lehetőségeinkhez képest a legmagasabb szinten biztosítsuk több száz egri gyermek sportolási lehetőségét. A DVTK és az egri futball kapcsolata még 2014-ben kezdődött és biztos vagyok benne, hogy az elmúlt hetek történései ezt a kapcsolatot nem helyezik múlt időbe. A keddi találkozó olyan hangulatban zajlott, amely alapján azt gondolom, hogy mindenki számára megfelelő megoldást fogunk találni, amely hosszú távon rendezi az egri labdarúgás helyzetét.” – mondta Sántha Gergely.

„Hosszú ideje zajló konfliktus és vita után, egy nagyon előremutató tárgyaláson vagyunk túl, amely során a közös célok mellett a megoldás is formálódik. A magam részéről volt egy határozott kérésem, amely alapján el tudom képzelni a jövőbeli mindenki számára megfelelő együttműködést. Ha a következő tárgyalásunk is ennyire konstruktív lesz, akkor nincs kétségem, hogy végre megnyugtató módon lezárjuk ezt a vitát és lefektetjük az egri labdarúgás jövőjét tartósan biztosító, stabil alapokat.” – mondta Mirkóczki Ádám.



 

Vélemény, hozzászólás?