NB III. – A hétközi fordulóban Kisvárdára utazunk

 


Szerdán a tavaszi szezon első hétközi fordulójában Kisvárdára látogatunk. Ellenfelünk a Kisvárda Master Good II. csapat lesz a 16.00 órakor a Várkerti Sporttelepen megrendezésre kerülő találkozón.


A Kisvárda Master Good II. csapata jelenleg a tartalékcsapatok közül jelenleg a legelőkelőbb, 6. helyet foglalja el a tabellán. Az együttes tehetséges fiatalokból áll, mely kiegészülhet az első csapatból visszajátszókból. Az eddigi fordulókban 14 alkalommal nyertek, 7 döntetlen és 8 vereség mellett. Legutóbb a Füzesgyarmati SK otthonában szenvedtek vereséget. Formájukat tekintve az utóbbi öt fordulóban 5 pontot sikerült begyűjteniük.

Csapatunknak a hétvégi fordulóban 1 pontos sikerült szerezni a dobogós BKV Előre ellen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, amivel továbbra is a 12. helyet foglajuk el a tabellán. Szekeres Adrián vezetőedző és a csapat nem számít könnyű mérkőzésre, hiszen nem igazán lehet felkészülni az ellenfelünkből, mivel napról-napra változhat az összeállításuk a visszjátszók függvényében. Ettől függetlenül természetesen felkészültünk az ellenfelünből, hiszen számunkra nagyon fontos lenne a 3 pont megszerzése, mellyel megerősíthetjük a pozíciónkat a középmezőnyben. Formánkat tekintve ez nem lehetetlen, hiszen az utóbbi öt fordulóban nyolc pontot sikerült begyűjteni.

Az őszi szezonban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban megrendezésre került találkozón a vendégcsapat szerezte meg a 3 pontot.


A mérkőzésről Szekeres Adrián vezetőedzőt és csapatunk játékosát Medveczki Mátét kérdeztük honlapunkon:

– Egy erős, jó csapat ellen fogunk játszani, amelyet a tabellán elfoglalt helyezése is mutatja. Holnapi ellenfelünkben ügyes fiatal játékosok vannak. Az eredményességüket sokszor megahtározza, hogy az első csapatból mennyi játékos játszik vissza. De, amit már tettünk ilyen csapatok ellen sokszor, ezzel nem foglalkozunk, szeretnénk a saját játékunkat játszani. nagyon fontos lesz, hogy az első perctől kezdve koncentráltak legyünk és ne adjunk el olyan labdákat, mint amit tettünk az előző mérkőzéseken. Sokkal magabiztosabban kell játszani, ami eredményre vezethet. Azt láttuk az eddigi mérkőzéseken is, hogy a csapat fizikálisan rendben van, a mérkőzés végéik is jól bírják a srácok és ez előnyünkre vállhat ebben a sűrű menetrendben is.

 

– Egy ismét nehéz idegenbeli mérkőzés vár ránk a Kisvárda vendégeként, de ha a BKV Előre elleni második félidei játékot át tudjuk ültetni a most szerdai meccsre, akkor akár pontokkal is tudunk távozni. Ehhez viszont a szervezett védekezésre nagyon oda kell figyelnünk és a helyzeteket könyörtelenül ki kell használnunk.

A mérkőzés játékvezetője: Tóth Tamás

Asszisztensek: Szabó Ferenc Szilárd, Molnár László Máté


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt, diák, nyugdíjas: 500 Ft

A mérkőzés minden korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?