Simon Attila: Az első, amit nem írhat felül semmi az a csapat!

Simon Attila (1983.)

Simon Attilával a rutin erősödött a csapatnál. NB I-es, NB III-as és megyei gólkirályt igazoltunk az Eger SE gárdájához. A 39 éves csatár a 2021/22-es bajnoki évben 30 meccsen 27 találatot szerzett a Dunaharaszti MTK csapatánál. A magyar első osztályban 207 bajnoki mérkőzésig jutott, első klubja a BKV Előre volt, az Eger SE pedig a tizenhatodik a sorban. Az MLSZ adatbankja szerint 554 mérkőzésen 269 gólt szerzett eddig.

Milyen itt az Egernél?

Simon Attila: Nem szeretnék közhelyekkel élni, de egy nagyon jó társasághoz érkeztem, amit zömében fiatalok alkotják, megspékelve egy pár idősebb, rutinosabb játékossal. Meggyőződésem, hogy idén el tudunk érni valami olyan sikert itt Egerben közösen, amire mindenki fel fogja majd kapni a fejét. Volt pár megkeresésem máshonnan is, de Szekeres Adrián volt csapattársam, akivel jó kapcsolatot ápolok, beszélgettünk nyáron és mondta, hogy szeretne egy jó csapatot itt összerakni Egerben, ami ütőképes és akár harcolhat nemesebb célokért is. Így jött szóba az én szerződtetésem, keresett épp mindenki egy 9-es befejező csatárt, itt sikerült megegyeznünk.

Nyilván meg vannak az embernek az egyéni céljai, természetesen ez nálam is, ami egy csatárnál gólokban mutatkozik meg. Minden bajnokságnak úgy indulok neki, hogy nyilván szeretném megnyerni az adott bajnokságnak a gólkirályi címét, de természetesen az első, amit nem írhat felül semmi az a csapat! Ezáltal azt gondolom, hogy ha a csapat is jól szerepel, én is rugdosom a gólokat, abból mindenki profitálhat. Emellett szeretném ezt a fiatal brigádot tanácsokkal ellátni, olyan példát mutatni nekik, ami tényleg azt látom, hogy megragad bennük elgondolkodnak. Át tudok adni olyan tapasztalatokat, amit a saját bőrömön éltem meg és ezzel hozzásegítve őket egy-egy magasabb osztályban lévő szerződéshez vagy akár egy szép pályafutáshoz akkor azt gondolom, hogy ez az egész már elérte a célját.

 

                                     Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?