NB3: Sényőn jártunk

NB3-as labdarúgó csapatunk a bennmaradásért küzdő Sényő FC Selyem-Ber csapatának ellenfele volt. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Nem indult jól a mérkőzés, hiszen a bajnoki elején Schmidt Péter révén előnybe kerültek, melyet Oláh Balázs egalizált egri részről. A mieink gólja után két perccel, azonban Klepács Krisztián visszavette az előnyt a szabolcsiaknak és egy gólos hazai előnnyel vonulta öltözőbe a csapatok.

A félidőben Hegedűs Dávid helyére Debreczeni Dávid állt be. A sényőiek az első negyedóra végén, a helyi legenda, Kapacina Kevin révén két gólos előnyre tettek szert. A szakmai stábunk reagált az eseményekre, hiszen hármas cserét hajtott végre, azonban hiába akartunk és küzdöttünk – nem sikerült kozmetikázni az eredményt, így a hazaiak 3:1 arányban diadalmaskodtak.

Csapatunk jelenleg a kilencedik helyen áll és az már biztos, hogy ettől rosszabb helyen nem tud végezni a bajnokság végén, amely azt jelenti, hogy idén egyértelműen biztos középcsapattá vált.

A mérkőzés összefoglalója ITT tekinthető meg.

Lázok János vezetőedző értékelése (heol.hu):
“Nehéz egy ilyen meccs után mit mondani és értékelni. Ugyanis még azt mondhatnám, hogy a játékunk nem volt rossz, de talán a fiatal játékosaink nem érezték át a meccs súlyát. A felívelt labdákat elvesztettük és ezekből kaptuk a gólokat. Sok sikert a Sényőnek!”

Nagy Sándor, a Sényő vezetőedzőjének értékelése (heol.hu):
“Gratulálok a fiúknak, mert ismét nagy elánnal vetettük bele magukat a küzdelembe. Az előző mérkőzésből tanulva 95 percig maximálisan koncentráltunk. Újabb értékes három pontot szereztünk, azonban még nem dőlhetünk hátra, fontos két mérkőzés van előttünk.”

Csapatunk legközelebb 2024. május 19-én 17:00 órától a Tiszafüred csapatát fogadja, ahova sok szeretettel várunk mindenkit!

Vélemény, hozzászólás?