KLUBÉLET: Véget értek a táboraink

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is óriási érdeklődés mutatkozott nyári táboraink iránt. Ebben az évben először kellett előzetesen regisztrálni a túljelentkezések elkerülése érdekében.

Nemrégiben az utolsó, negyedik turnusunk is véget ért.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a negyedik etapra is gyorsan elkeltek a szabad helyek. Több, mint ötven  fővel kezdődött meg a hétfői nap, a résztvevők majdnem fele lány volt.

A táborban a hagyományoknak megfelelően minden gyermeket a sajat szintjének és életkorának megfelelő csoportba került. A foglalkozásokat öt edző tartotta.

Ebben az évben extra programokkal kedveskedtünk a gyerekeknek, ilyen volt pl. a szerdai ugrálóvár, csütörtökön a lézerharc.

A tábor résztvevői a mindennapos focis foglalkozások mellett, a klub által felállított pancsoló medencében hűsíthették magukat, ahol annak módja és rendje szerint, hatalmas vízi csaták voltak, melyeket nemcsak a résztvevő gyerekek, de a tábororoztató edzői csapat is élvezett. A reggeli és ebéd mellet, a délutáni focimeccsek után hűsítő dinnyét, illetve őszibarackot ehettek a gyerekek.

Ebben a táborban is díjazásra kerültek a kiemelkedő gyerekek, akik szorgalmukkal, lelkesedéssel emelkedtek egy nagyon picit a többiek felé és akik egy külön kis kupával térhettek haza. Azonban ezen felül minden résztvevő gyermek egy aranyérmet kapott.
A négy különdíjas játékos Csengeri Lotti (2015), Tóth Olivér (2017), Deák Olivér (2017) és Veres Ádám (2014) lettek.

Összességében a tábor rendben és a tervezett programnak megfelelően zajlott. A gyermekek élményekkel, rengeteg mosollyal térhettek haza.

Talán mondanunk sem kell, hogy az utolsó turnus után edzőinket, Szivosné Bozsó Renátát, Végh KatalintNagy Barbarát, Bíró Petrát és Németh Kristófot sem kellett altatni.

Jövőre ismét várunk mindenkit a táborainkba!

Vélemény, hozzászólás?