NB3: “Maradjunk két lábbal a földön és csak a következő meccsre koncentráljunk!”

NB3-as labdarúgó csapatunk a nyáron jelentős átalakuláson esett át. A szakmai stábot Simon Antal vezetőedző irányítja, míg az edzői teambe olyan szakemberek kerültek be, akik gyakorlottak az utánpótlás nevelésben. Az együttes élére, Céró Bálint került kinevezésre sportigazgatóként, hogy ezzel is a szakmai munka magasabb minőségben jelenhessen meg a csapatnál.

Ez a szerkezeti váltás nem véletlen, hiszen a klub operatív vezetése úgy határozott, hogy a saját utánpótlásunk beépítése elsőbbséget élvez, ezért a felnőtt csapatban minél több tehetséget szeretnénk látni.

A csapat a bajnokságot két győzelemmel kezdte, illetve továbbjutott a kupában, ezért megszólaltattuk Céró Bálintot, hogy mire számíthatunk hosszú távon a csapattól.

Céró Bálint sportigazgató:
“Nagyon örülünk a megszerzett hat pontnak és a kupa továbbjutásnak egyaránt. Külön öröm, hogy fiatal, utánpótláskorú játékosok sora debütált ezeken a mérkőzéseken. Új játékosaink kezdik felvenni a csapat ritmusàt és nagyon motiváltnak látom a fiúkat. Simon Anti bá és stábja kiváló erőállapotba hozta a keretet, ami szembetűnő volt az utolsó két találkozón. Mi a háttérben igyekeztünk a piacon szabadon igazolható játékosok közül a legjobbakat megtalálni. Még egy játékos érkezésén gőzerővel dolgozunk, de ebben az időszakban ez már nem lesz egyszerű. Szeretném, ha a város és a szurkolók meccsről meccsre gondolkodnának és támogatnák a csapatot az esetleges nehezebb időszakokban is. Köszönjük nekik az eddigi bíztatást és a csapat megvendégelését egyaránt! A kezdésünk remek volt, de mindenkit arra kérek, maradjunk két lábbal a földön és csak a következő meccsre koncentráljunk. Hajrá Eger!’

A csapat legközelebb 2024. augusztus 11-én 17:00 órától Karcagon lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?