LU19: Súlyos vereség a Ferencvárostól

Leány U19-es együttesünk a Mezőkövesden edzőtáborozó, Ferencváros kérésének tett eleget és lépett pályára az LU17-es gárda ellen. Komoly héten van túl a játékosok többsége, hiszen ez volt az ötödik mérkőzés hat nap alatt, ráadásul öten hiányoztak is a kezdőcsapatból.

Az érkezést követően derült ki, hogy hamarabb fog kezdődni a derbi, így meglehetősen rövid bemelegítés után vágtunk bele a találkozóba, ami meg is látszott, hiszen öt perc alatt négy (!!!) gólt értek el a fővárosiak. Az első félidőben nem is sikerült felvenni a ritmust.

A második etap már vállalható volt, egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni a Fradinak, akik ettől függetlenül is magasabb fordulátszámon pörögtek és megérdemelten nyertek,

FTC LU17 – EGER SE LU19 = 10:4 (7:2)
egri gólok: Jakab Zs. (2)., Bukta N., Veres V.

EGER:
Szerencsi Hanna – Pifku Vivien, Végh Diána, Stránszki Alexandra, Veres Vivien, Kóka Bíborka, Jakab Zsófia, Bacsó Laura, Jakab Rebeka, Bukta Nikolett, Sasvári Lili.
csereként pályára lépett: Szabó Kata

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Sajnos már a meccs előtt lehetett érezni, hogy nem az igazi. Több hiányzónk is volt, ráadásul a keret egyik felének az ötödik meccse volt a héten, a másik pedig eddig levelezőn végezte a felkészülést. Az első játékrészben nem sikerült felvenni a fonalat, a második más egy tűrhetőbb dolog volt. Remélem idejében jött a jelzés, azoknak, akik csak akkor akarnak edzeni, ha épp nagyon ráérnek…”

Vélemény, hozzászólás?