U13: Ellentétes napok Hajdúböszörményben

Az U13-as csapat Hajdúböszörménybe utazott, hogy megmérettesse magát, a debreceniek által szervezett, hagyományosnak tekinthető, Karnevál Kupán. A csoportmérkőzések során sajnos nem sikerült a pontszerzés, de sokkal inkább a pályán mutatott játék okozott aggodalmat. Az előre felvázolt elképzeléseket nem követtük, és építkezés helyett kapkodás lett úrrá a csapaton. Az utolsó mérkőzés előtt az edzői stáb részéről tartott fejmosást követően sikerült változtatni a játék képén, ami a másnap megrendezésre kerülő mérkőzéseken mutatkozott meg igazán.

Vasárnap egy új csapatot láttunk a pályán, akik követve az alapelveket, betartva az utasításokat próbált építkezni egészen a kapustól a támadások befejezéséig. Jó volt látni, hogy az elképzelés eredményességbe fordult át, és a gyerekek látszólag is elkezdték élvezni a játékot. Külön célokat fogalmaztunk meg a mérkőzések előtt, amiket szem előtt tartva próbáltak megfelelni.

Káplár Tamás vezetőező értékelése:
“Büszke vagyok a csapatra, hiszen az első nap utáni kudarcokat sikerült magunk mögött hagynunk, és olykor, szemet gyönyörködtető összjátékkal tudtunk veszélyesek lenni az ellenfeleinkre. Kiváló tanulási lehetőség volt a két napos torna, azt gondolom sokat tudunk belőle hasznosítani a jövőre nézve.”

Vélemény, hozzászólás?