U12: Lehengerlő szereplés az ezüstágon

U12-es korosztályú együttesünk a Fűkő Tibor, Szabó Márió párossal kezdte el nyáron a szakmai munkát. A csapat, több egri küldöttséghez hasonlóan. a Karnevál Kupán mutatkozott be.

A csoportmérkőzések során sajnos a két “ziccer meccsből” nem sikerült egyet sem behúzni, így az ezüst ágra kerültünk – ahol másnap nem találtunk legyőzőre!

Fűkő Tibor vezetőedző értékelése:
“Az U12-es korosztály hajdúböszörményben szerepelt a Karnevál kupán. A Szombati napon lejátszottuk a csoport mérkőzéseket, ahol az volt az elsődleges cél, hogy a gyerekeknek egyesével megadott apró “Torna tervet” viszontlássuk és hogy megismerjük őket. Elmondhatom nagyon jó kis társaságot örököltük Zoli bácsitól.  A srácok túlnyomó részének teljesült a részére megadott feladatokat teljesíteni. A meccsekről annyit, hogy két igazán jó mérkőzést játszottunk egy Román és egy Lengyel csapat ellen. Sajnos a játékvezető két sorsdöntő pillanatban is a kárunkra hibázott nagyot így hajszállal maradtunk le a vasárnapi aranyág küzdelmeiről. Vasárnap bebizonyosodott hogy nem a helyünkön vagyunk. A ezüst ágon nagyon simán haladtunk át az ott lévő csapatokon. A pozitívum, hogy legalább a gyerekek jól érezték magukat. Első élménynek jó volt izgatottan várjuk a következő kihívásokat.”

Vélemény, hozzászólás?