NŐI NB2: Simple Női Kupa második forduló

Női felnőtt labdarúgó csapatunk a 2024/2025-ös bajnoki évad felkészülésében jár, de már elkezdte a hivatalos mérkőzéseket is – hiszen a Magyar Kupa sorozat útjára indult. Klubunk női szakága, eddig kétszer jutott el a döntőig (1997 és 2001), azonban az újkori időszakban az első forduló szinte mindig a végállomást is jelentette a csapatnak.

Idén, az első körben Kazincbarcikán vizitáltunk, ahol csak büntetőkkel tudtunk továbbjutni, melynek köszönhetően szombaton a Nyíregyháza vendégeskedik Egerben. A találkozó győztese, a harmadik fordulóban, a Salgótarján-Gödöllő összecsapás továbbjutójával találkozik.

Klubunkhoz 3,5 éve csatlakozott, az egyik kiemelt női szakági partnerünktől, a Recsk KJTK-tól, a még mindig csak 15 esztendős Pócs Réka, aki már jó ideje a felnőtt együttessel készül és az elmúlt szezonban hat bajnokin is pályára lépett a dobogós csapatban. A felkészülési mérkőzések, valamint az első forduló tapasztalata alapján úgy tűnik, hogy a szakmai stáb komolyan számol a 2008-as születésű tehetséggel, így őt kértük meg, hogy ossza meg várakozásait!

Pócs Réka várakozása:
“Az elmúlt hetekben egy kemény felkészülésen vettünk részt, nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is erősebb volt, mint az elmúlt években, ezzel is szeretnénk felkészülni a szezonra, hogy minél sikeresebben tudjunk szerepelni a bajnokságban. Hiszen bízunk abba, hogy lesz esélyünk beleszólni az NB1-be történő feljutás kérdésébe. Az első tétmérkőzés előtt játszottunk edzőmérkőzéseket, ami nagyban segítette a felkészülést. A kazincbarcikai kupa meccsen tovább jutottunk, bár tudjunk hogy nem teljesítettünk a legjobban és ennél sokkal többre is képesek vagyunk. A következő fordulóban, kétség nélkül jobb teljesítményt szeretnénk nyújtani, ezzel is megmutatva, hogy mire vagyunk igazán képesek.”

A találkozó, 2024. augusztus 17-én 10:00 órakor kezdődik a Felsővárosi Sporttelepen.

Vélemény, hozzászólás?