U15: Győzelem a soroksári lányok ellen

Fiú U15-ös korosztályú együttesünk, a Mezőkövesden edzőtáborozó Soroksár LU19-es gárdájával vívott felkészülési mérkőzést.

A derbi érdekesen jött létre, hiszen a fővárosiak először a leány együttesünket keresték meg, majd végül a Hatvan leány csapatával játszottak volna – végül pedig a fiú csapatunkat kérték fel. A lényeg, hogy csapatunknak sikerült megmérkőzni az első osztályú felnőtt női együtes közvetlen utánpótlásával, amely ráadásul a Ferencváros közvetlen partner együttese!

A mérkőzésen az egriek irányítottak, a mi akaratunk érvényesült. Ez semmit nem von le a soroksári lányok képességéből, hiszen nagyjából ez a realitás, az egri lány csapatok is hasonló mértékű vereségeket szoktak szenvedni a felkészélüs során, ha a fiú együtesekkel mérik össze tudásukat!

Köszönjük a fővárosiak meghívását! Reméljük jövőre is találkozunk!

Soroksár LU19 – Eger U15 = 0:12
gólok: Országh András 5, Suha Milán 3, Janovicz Máté, Balázs Ábel, Mirkóczki Nimród, Szabó Dominik.

Hegedűs Dávid vezetőedző értékelése:
“Egy ilyen meccs rengeteget ér..többet mint egy edzés, hiszen valós játékkörnyezetben tudtuk gyakorolni azokat a elemeket, amiket edzéseken tanultunk. Ezek az összecsapások kiválóan szolgálják a fejlődésünket. Kiemelném, hogy a srácok az eredménytől függetlenül végig komolyan vették a meccset. Fontos volt számunkra, hogy fegyelmezetten és motiváltan játszanak, ezt többnyire meg is valósították. Az U13- as csapat tagja Mirkóczki Nimród is lehetőséget kapott a tapasztalatszerzésre és a fejlődésre! Nimród jól reagált a kihívásokra és sikerült kiemelkedő teljesítményt nyújtania a nagyobbak között!”

Suha Milán játékos értékelése:
“A mai mecsen összeszedetten érkeztünk a pályára, az elején kicsit bealudtunk, viszont vissza tudtunk térni a mérkőzésbe. Szerintem többet is ki tudtunk volna hozni ebből a meccsből, de ez így sikerült. Nagyon jó kis derbi volt felkészülésnek, hisz jövőhéten bajnoki mérkőzés vár ránk.”

Vélemény, hozzászólás?