U13: Remek játék a minitornán

U13-as korsoztályú csapatunk folytatta a felkészülést, melynek keretében Egerben, egy mini tornára hívott meg néhány csapatot.

A meghívásnak a Gödöllő, a Sajövölgye Focisuli és a Filo SE tett eleget, így létrejöhetett a tervezett négy csapatos torna. Ráadásul a résztvevőket tekintve, magas színvonalat is sikerült Egerbe csábítani.

Együttesünk végig remekül játszott, öröm volt nézni a gyerekeket. Végeredményt nem hirdettek, de ha a számokat nézzük, akkor az Eger érte el a legjobb helyezést.

Köszönjük a vendégeinknek a részvételt, reméljük találkozunk még!

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“A felkészülési időszak legjobb 20 perceit láttuk a pályán. Egyre tudatosabb mozgásokat látunk a srácoktól, egyre jobban élvezik a labdával való játékot. Emellé labdaszerzésben hihetetlen keményen és agresszíven tudtunk fellépni. Hozzánk hasonló erőt képviselő csapatok ellen tudtunk jól és eredményesen játszani. A labdakihozatalaink sokkal nagyobb arányban voltak sikeresek, a támadó zónában pedig gyorsan tudtunk támadásokat építeni. Már a tavalyi szezonban is próbálkoztunk a szögletekkel, és a szerdai nap után most is sikerült fejes gólt elérnünk szögletből. Nem győztük a gyerekeket dicsérni a meccsek között, hiszen kitették a lelküket a pályára! Jó volt így látni a csapatot, büszkék vagyunk a gyerekekre!
A csapat egyik középpályása, Moscoso Áron, a következő szavakkal összegezte a tornát: “Úgy éreztük hogy kiemelkedünk a jó játékunkkal. A csapatok reszketnek majd tőlünk, mert harcolni fogunk minden labdáért.”

Vélemény, hozzászólás?