Szombaton hazai környezetben került megrendezèsre egy nègyes torna a felkèszülès jegyèben, melyet a Felsővárosi Sporttelepen rendeztünk meg.

Vendègül láttuk a Gödöllő KSK, III. Kerület TVE és a Sajóvölgye Focisuli csapatait.

A háromszor 40 perces mèrkőzèseken, 19 gyereknek adtunk lehetősèget a játèkra.

A rendezvény elérte célját, ráadásul elmondható, hogy csapatunk jó játékot nyújtott, többször is megjelenítve az alapelveket a pályán, a mérkőzéseken.

Fűkő Tibor vezetőedző értékelése:
“Az első mèrkőzèsen a Gödöllő csapatával játszottunk egy nagyon magas iramú, hasznos mèrkőzèst. Ezen a találkozón minden játèk fázist tudtuk gyakorolni. Kíváncsian vártuk, hogy egy igen erős csapat ellen hogyan fogjuk megvalósitani az egyèni mèrkőzèsterveket. Mondhatom a lèc magasra került. Extra mentalitás, a kisebb javitandó dolgok mellett, nagyszerű jelenetek. Nagyon tetszett amit láttunk. A második mèrkőzèsen a III. Kerület csapatával játszottunk, ahol a letámadást tudtuk többnyire gyakorolni. Ezen a meccsen nagyrèszt mi domináltunk. Sok helyzet maradt kihasználatlanul. Itt is akadt egy kis javitandó dolog, leginkább a befejezèsek. A harmadik mèrkőzèsen a Sajóvölgye Focisulival játszottunk. Itt már több volt a technikai hiba ès a szervezettsèg sem volt vègig a megfelelő. Azèrt ezen a meccsen is a Mi akaratunk èrvènyesült, így elègedetten zártuk a dèlelőttöt. Tanulság az, hogy jó az út amin a srácok járnak, de rengeteg tanulnivaló van mèg. Szerintem megint jó hirèt vittük Egernek, az egri klubnak. Hajrá ESE!”

Az együttes legközelebb már bajnoki mérkőzésen lép pályára, melynek keretében 2024. augusztus 31-én 10:00 órától a Sajóvölgye Focisuli csapatát látja vendégül.

 

Vélemény, hozzászólás?