LU16: Az Astra csapatánál vendégeskedtünk

Klubunk idén nyáron szorosabbra fűzte a kapcsolatát az NB1-es Astra női csapatával, melynek keretében a felnőtt és az LU19-es csapatok is megmérkőztek egymás ellen.

Ezt követte az LU16 korosztályú együttesek mérkőzése, melyre Gyömrőn került sor.

Az Astra utánpótlásának erejét jól mutatja, hogy az LU19-es bajnoki címük mellé, tavaly az LU16 pontveszteség nélkül végzett az élen úgy, hogy 205 gólt rúgtak és mindösszesen 2 gólt kaptak – 22 mérkőzésen!!!

Izgalmas, ki-ki mérkőzést láthattak a kilátogatók, hasonlóan a másik két mérkőzéshez.

ASTRA LU16 – EGER LU16 = 4:3
egri gólszerzők: Csengeri Lili (3)

Bízunk benne, hogy a nagyon erős utánpótlással és élvonalbeli felnőtt csapattal rendelkező klubbal tovább erősödik a kapcsolatunk.

Szivósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
“Azt gondolom, hogy hiányzóink ellenére hasznos, magas intenzitású mérkőzést játszottunk. A játékot inkább a helyi csapat irányította, de sok futással, jó egyéni teljesítményekkel jól bírták az egri lányok az iramot. Labdakihozatalaink jól működtek, jó volt látni, hogy sok minden visszaköszön az edzésen gyakoroltakból. Az Astra eleve szívemhez közel álló csapat, de amit képviselnek az a lányok számára is szimpatikus volt. Az ellenfél szurkolói levonuláskor tapssal, biztató, dicsérő szavakkal “kísértek” minket. Köszönjük az Astrás lányoknak a sportszerűség határán belüli kemény jàtékot! Bízunk benne hogy a jövőben is tudunk jàtszani, mert ezek az összecsapások nagyon hasznosak szàmunkra! Sok sikert kívánunk az Astrának a bajnokságban!”

Vélemény, hozzászólás?