NB3: A Kisvárda érkezik Egerbe

Férfi felnőtt labdarúgó csapatunk, az NB3-as bajnokság hatodik fordulójában a Kisvárda Master Good II csapatát fogadja, a Szentmarjay Stadionban. A vendégek NB2-ben szereplő első csapata a mi mérkőzésünkkel egyidőben, leendő kupa ellenfelünket a Soroksárt fogadja – így jelenleg megjósolhatatlan az első keretből Egerben szerepet kapók létszáma.

Csapatunkról elmondható, hogy a debreceni vereség ellenére is jól kapta el a rajtot, hiszen három győzelem mellett kétszer maradt pont nélkül és jelenleg is a dobogón tanyázik. Együttesünk gólfelelőse Tóth Levente Milán a vonatkozó lista második helyén található, a négy szerzett góljával.

Ellenfelünk egészen elképesztő statisztikát mondhat magáénak, hiszen az eddigi öt bajnokján remizett. Három darab gól nélküli döntetlen és kettő 1:1-es végeredményt követően a tizenharmadik helyen áll a Törtei Tamás által vezetett szabolcsi alakulat.

A bajnoki játékvezetője Németh Gergely lesz, tevékenységét Halmai Kristóf és Vad Anita segíti.

A mérkőzésről csapatunkba nyáron visszatérő védőnket kérdeztük.

Valkay Richárd játékos várakozása:
“Nem szeretnék fogadkozásokba belemenni, de a célunk egyértelmű: ki szeretnénk javítani a szerdai vereséget és itthon szeretnénk tartani a 3 pontot!”

A bajnoki 2024. szeptemebr 01-én 16:00 órakor kezdődik a Szentmarjay Stadionban.

Vélemény, hozzászólás?