NB3: A Soroksár jutott tovább a MOL Magyar Kupában

NB3-as labdarúgó csapatunknak a hétvégén nem volt bajnoki mérkőzése, azonban nem maradtak mérkőzés nélkül. Ami jó hír, hiszen azt jelentette, hogy a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában is érintettek vagyunk. A sorsolás azonban nem kedvezett csapatunknak, hiszen a másodosztály egyik meghatározó csapata a Soroksár látogatott Egerbe. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A mérkőzés gyászszünettel kezdődött, hiszen a klub és a játékosok így adóztak, az Öregriek szurkolói csoport tagja előtt. Dr. Vermes Róbert néhány napja váratlanul hunyt el, a család fájdalmában klubunk is osztozik.

A mérkőzés első félidejében a soroksári csapat irányított, többet birtokolta a labdát, azonban mindösszesen egy picit szerencsés, valamint egy véleményes büntető góllal két találatot is elértek. A második félidő elején, a vendégek csapatkapitány Lovrencsics Balázs egy duplával eldöntötte a mérkőzést, ezáltal a továbbjutást is.

Bár, együttesünk búcsúzott a kupából, azt mindenképpen emelt fővel tette.

Simon Antal vezetőedző értékelése (heol.hu):
“Azt gondolom, hogy az eredmény egy picit túlzó, amiatt túlzó, mert az első félidőben elment a meccs. Az a két gól, amit az első félidőbem kaptunk, onnantól kezdve meghatározta a mérkőzés képét. Az ellenfél nyílván a második félidőben már nyugodtabban tudott játszani. A Soroksár kihasználta az osztálykülönbséget és megérdemelten jutott tovább.”

A csapat legközelebb bajnoki mérkőzésen lép pályára, 2024. szeptember 22-én 16:00 órától a Tiszafüred vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?