LU16: Kiütéses siker Kisvárdán

Leány U16-os korosztályú együttesünk ezúttal idegenben, a Kisvárda otthonában lépett pályára. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A bajnoki elején megszerzett vezetésünket gyorsan egalizálták a szabolcsiak, azonban ezt követően nem sok kérdést hagytak az egri lányok.

Végig magabiztosan, jól játszottak, aminek az eredménye egy magabiztos siker lett.

Csengeri Lili 9 (!!!) gólt szerzett, mellyel a két bajnokin elért 14 találatával magabiztosan áll a vonatkozó lista élén. Nem mellékesen az MLSZ adatbankon nyilvántartott mérkőzései alapján elérte a 400 találatot, amelyhez 128 bajnokira volt szüksége – három év alatt.

Szivósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
“Nem kezdtük jól a mérkőzést, fegyelmezetlenül, nem megfelelő hozzáállással telt az első 20-25 perc. Félidőben rendeztük sorainkat, fizikálisan és taktikailag is ellenfelünk fölé nőttünk, így nagyarányú győzelmet értünk el. Csengeri Lili gólerős játékát már “megszokhattuk”, de ezen a meccsen mindenképp ki kell emelnünk Farkas Sára, 2011-es játékosunk kiemelkedő mezőnymunkáját. A mai napon támadásban és védekezésben is extra teljesítményt nyújtott. De dicséretet érdemel az egész csapat, hiszen az összecsapás nagy részében mindenki önmagához képest jól teljesített.”

Az együttes a következő fordulóban szabadnapos, így a következő bajnokira 2024. október 06-án 11:00 órától Gyöngyösön kerül sor.

Vélemény, hozzászólás?