U13: Döntetlen a Diósgyőr ellen

U13-as korosztályú együttesünk az Országos bajnokság Észak-Kelet csoportjának harmadik fordulójában a DVTK csapatát látta vendégül.

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Ezúttal is jelesre vizsgáztak a játékosok csapategységből és akaratból egyaránt! Bravúrként, és hatalmas sikernek élte meg minden játékosunk a hétvégi bajnokit, miután kapott gól nélkül zártuk a miskolci akadémisták elleni találkozót. Az előző szezonból kiindulva sem kis eredmény ez, hiszen akkor 4 mérkőzésen 39 gólt kaptunk partnerklubunktól, mindössze 1 válasszal.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“A héten gyakorolt labdakihozatalaink közül sikerült néhányat megvalósítani, emellett jól reagált a csapat a vendégek magas védekezésére. Labdaszerzésben nem tudtunk nagy kockázatot vállalni, de kellően kemények és határozottak voltunk a párharcokat illetően is. A két csapat közti különbséget sikerült minimalizálnunk, ami főként annak köszönhető, hogy a gyerekek megtanultak tudatosabban futballozni. Jó érzés olyan gyerekkel együtt dolgozni, akik fogékonyak az új dolgokra. A meccs utolsó perceiben egy emberként küzdöttünk a bravúros döntetlenért, és végül sikerrel jártunk. Az első bajnoki mérkőzésünk utáni szavakkal élnék újra: „az utánpótlás labdarúgás egyik legnehezebb része megtanulni külön választani a végeredményt az eredménytől”, ezúttal az érme másik oldalát nézhetjük, hiszen ezt a 0-0-s döntetlent jóleső érzéssel tekintjük győzelemnek.”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 28-án 10:00 órától a Mezőkövesd csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?