LU14: Izgalmas mérkőzés a DVTK ellen

Leány U14-es korosztályú csapatunk a mögöttünk hagyott hétvégén a DVTK akadémiai együttesét látta vendégül a soros bajnoki mérkőzésen. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Nem indult jól a hazai bemutatkozás, hiszen a mérkőzés előtt több játékos is betegség miatt távol maradt.

Ennek ellenére az első három harmadban sikerült enyhe fölényben játszani az izgalmas derbin még úgy is, hogy a vezetést a vendégek szerezték meg. Óriási küzdelemben fordítani tudtunk, majd a harmadik negyed végén egy időntúli büntetővel egalizáltak a miskolciak.

Érdekesnek ígérkező utolsó negyednek vágtunk neki, azonban ezt már a borsodiak bírták jobban, köszönhetően fizikai fölényüknek, azonban ettől függetlenül is dicséret illeti az egri csajokat.

Végh Katalin vezetőedző értékelése:
“Nehéz mérkőzésre számítottunk, hiszen ellenfelünk nagyarányú győzelemmel kezdte a bajnokságot. A mérkőzés első és második negyedében több támadást vezettünk és próbáltunk nyomást helyezni ellenfelünkre, viszont a mérkőzés utolsó etapjában felé ellenfelünk fizikálisan felénk nőtt, ami a kapott gólok számában is megmutatkozik. Sajnos a taktikai utasításokat nem mindig betartva és kapkodva, pontatlanul játszottunk, így megérdemelten nyert a DVTK. A jövőben sokkal fegyelmezettebben és nyugodtabban kell játszanunk.”

A csapat 2024. október 05-én 14:00 órától a pazarul rajtoló Gödöllő vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?