NŐI NB2: Siker a Gödöllő ellen

Női NB2-es labdarúgó csapatunk a bajnokság ötödik fordulójában a Gödöllő SK csapatát látta vendégül. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Mindkét együttesnek ez volt a negyedik bajnoki – hiszen egyszer már voltak szabadnaposak.

A mieink az első perctől kezdve magukhoz ragadták a kezdeményezést és a mérkőzés végéig nem is engedték ki, aminek rendkívül örült a szép számú közönség.

Jakab Zsófia mesterhármasig, míg a csereként beszálló Kota Szabina és Hegedűsné Víg Klaudia egyaránt dupláig jutott, így magabiztos és megérdemelt sikert arattunk.

A góllövőlistát 10 góllal Hegedűsné Víg Klaudia vezeti, a második helyen pedig Jakab Zsófia áll 8 találattal. Öt fordulót követően az egriek rúgták a legtöbb gólt holtversenyben az Újpesttel és mindössze egyet kaptak – ami a legkevesebbnek számít.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Nagyon köszönjük a rengeteg szurkoló jelenlétét, akik az eső és rossz idő ellenére is megtisztelték csapatunkat. Ismét tetszett a csapat akarata, hozzáállása, játéka. Megérdemelt sikert arattunk, de ahogy a kecskeméti csapatól úgy a gödöllőiről is az a véleményem, ha tovább folytatják a munkát, akkor hamarosan üde színfoltjai lesznek az NB2-nek.”

A csapatunk legközelebb 2024. október 12-én 16:00 órakor, a szintén 100%-os és a bajnokság toronymagas esélyesének számító Újpesthez látogat.

Vélemény, hozzászólás?