U10: Mezőkövesden meccseltünk nagyobbak ellen

U10-es korosztályú csapatunk, eggyel idősebekk között, az országos bajnokságban Mezőkövesdre volt hivatalos az aktuális fordulóban, ahol a hazaiak mellett, a Salgótarján, a DVTK és a Sajóvölgye Focisuli várt a mieinkre.

Ebben a korosztályban még nem pontvadászatról beszélünk, hiszen az eredményeket nem tartják nyilván – de nagyon hasznos meccseken vagyunk így is túl tehetségközponti és akadémiai ellenfeleinkkel szemben.

Hegedűs Zsolt vezetőedző részeltes beszámolója:
“Hétvégén U10-es csapatommal tudtunk részt venni a Bozsik Torna mezőkövesdi állomásán az U11-es korosztályban. Örültem a lehetőségnek, hiszen mindig jó és fejlesztő nagyobb gyerekek ellen játszani. Nagyon sokan érkeztünk meg a tornára de igazból ez is volt a tervem hiszen szerettem volna kevés cserével de két csapatot kiállítani. Így biztosítva mindenkinek a játéklehetőséget. Az egyik sor a Diósgyőr és a Salgótarján ellen játszhatott két remek mérkőzést, ahol szerencsére játékban nem maradtunk el a nagyobbakkal szemben és sok esetben a fizikai különbséget is el tudtuk tűntetni. Igaz mindkétszer kikaptunk 2-1 arányban, összességében nagyon elégedett voltam mind a hozzáállással mind a mutatott játékkal. Kiemelném Barankai Zalánt, Boros Balázst és Tóth Marcit ebből a csapatból. A második sorban ismét volt fiú a B csapatunkból ami a jövőben szinte állandó lesz nálunk. Itt a Mezőkövesd és a Sajóvölgye ellen játszhattunk. Itt már nem voltam annyira elégedett főleg a hozzáállással. Sokszor láttam sétálgató játékosokat amit én nagyon nem szeretek. Szoros meccseket játszottunk a nagyobbak ellen, de meg kell érteni mindenkinek csak úgy tudunk fejlődni , hogy ha 100%-on pörgünk. Azért ebben a csapatban is voltak kiemelkedő teljesítmények. Pogonyi Patrik, Koncz Zsófi kimondottan jól fociztak.”

Vélemény, hozzászólás?