U19: Kecskeméti vereség

U19-es korosztályú együttesünk az országos bajnokság, alap csoportjának ötödik fordulójában Kecskemétre volt hivatalos, ahol a KTE LA látta vendégül. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A hazaiak a mérkőzés elején egy büntetőből megszerezték a vezetést és a bajnoki végéig jó tempót diktálva kézben tartották a meccset és otthon tartották a három pontot. Csapatunk sajnos több egyéni hibát is vétett, amelyet nem bírtunk el összességében.

Pápai Zoltán vezetőedző értékelése:
“Nem a végeredmény a bosszantó hanem az ahogy ezt hétről hétre magunknak összehozzuk. Jó pár játékos az egyéni és csapattaktikát figyelmen kívül hagyva önállósítja magát, fegyelmezetlenül,óirási egyéni hibákat elkövetve súlytja a csapatot addig sajnos ilyen eredméy születik.Nem elég leedzeni jól,nem elég feljebb edzeni tehetségesként ha ez a pályán nem köszön vissza az elgondolkodtató.Most lesz két hetünk hogy a fejekbe rendet tegyünk.”

Az együttes legközelebb 2024. október 12-én 14:00 órától lép pályára a következő bajnoki mérkőzésen, amikor az Ikarus csapatát fogadja.

Vélemény, hozzászólás?