NŐI FUTSAL NB1: Gólzáporos győzelem

Női futsal NB1-es csapatunk a miskolci sikert követően, ezúttal is vendégként lépett pályára, hiszen a tarjáni Városi Sportcsarnokban az Almásfüzitői SC vendégeként. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Nem indult jól a derbi, hiszen a több hiányzónk mellett Pintér Petra és Andor Teodóra is rosszul érezte magát. Előbbi tudta vállalni a szereplést, míg kapusunk egy percet követően cserét kért. Nagy Daniella lett a hálóőrünk, aki maradéktalanul látta el a hirtelen jött új feladatát.

A mezőnyben sikerült végig irányítanunk és kézben tartani a mérkőzést, mindkét félidőben hat gólt szereztünk – így fölényes gőzelemmel térhettünk haza.

Jakab Zsófia, Kota Szabina és Pintér Petra egyaránt mesterhármast ért el, mellettük Végh Katalin kétszer, míg Kovács Nelli egyszer köszönt be.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Örülök a magabiztos sikernek, különös tekintettel a körülményekre. A csajok koncentráltak végig és teljesen megérdemelten hoztuk el a három pontot. Ki kell emelnem, hogy Daniella első szóra vállalta a kapus feladatot, ami rendkívül jól esett és boldog vagyok, hogy minden mezőnyjátékos gólt tudott szerezni.”

A csapat legközelebb 2024. október 27-én 18:30 órától az Újpest csapatát fogadja Tiszafüreden.

Vélemény, hozzászólás?