U11: Továbbra is hibátlanul a tabella élén

U11-es korosztályú együttesünk Veresegyházra volt hivatalos, ahol a Dunamenti Liga harmadik fordulóját rendezték meg.

Ellenfeleink között az egyaránt remekül rajtoló Salgótarján és Gödöllő szerepelt. A csapat végül két mérkőzésen hat pontot szerzett.

Az eseményről a vezetőedző számolt be részletesen!

Bánka Balázs vezetőedző beszámolója:
“Az első mérkőzésen Gödöllővel játszottunk, az utóbbi időben több alkalommal is találkoztunk velük és mindig egy jó kis mérkőzés alakult ki! Most sem volt ez másképp! Jól kezdtünk, több helyzetünk is volt, mégis egy inkább szerencsés góllal tudtuk megszerezni a vezetést! Ezt követően kiegyenlítődött a játék képe, a csúszós, vizes fű miatt inkább egy harcos, küzdős meccs volt! Aztán a második félidő közepén sikerült növelni az előnyünket, ezt követően sokkal bátrabban, felszabadultabban, jobban játszottunk és a végén 5-0 arányban győzedelmeskedtünk!

Majd rögtön a Salgótarján elleni mérkőzés következett! Őszinte leszek, utánpótlás mérkőzéseken ritkán látható jelenetek voltak és sajnos ehhez egy elég erélytelen játékvezetés is párosult! Az első félidőben nem volt meg a fókusz, rengeteg helyzetet puskáztunk el, két előre vágott labdát nem tudtunk megfelelően levédekezni, szünetben 2-1-re az ellenfél vezetett! Kértem a gyerekeket próbáljanak megnyugodni, sokkal higgadtabban játszani! Szerencsére ez nagyjából meg is valósult, 5-2-re a magunk javára fordítottuk az eredményt, a helyzeteink töredékét kihasználva!

Összességében a mai napon a játék akadozott, sokszor inkább görcsös volt! De továbbra is 100 százalékosak vagyunk ebben a sorozatban, ami mindenképpen dicsérendő!”

Az együttes legközelebb 2024. október 26-án Veresegyházon a III. Kerület és a Kelen ellen lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?