LU16: Fölényes győzelem Gyöngyösön

Leány U16-os korosztályú csapatunknak folytatódott a bajnokság. Ezúttal idegenben, a Gyöngyösi AK vendégeként léptünk pályára. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Bár a mérkőzés elején nem találtuk a ritmust, mégis sikerül jelentős előnyre szert tenni, azonban a csapat a hazaiak szépítő gólja után “tért magához” és nyújtotta azt a játékot, amit valóban.

Végül magabiztos győzelmet arattunk, melyből a korosztályos válogatottól hazatérő – majdhogynem a repülőről Gyöngyösre érkező… -, Csengeri Lili mesterhármassal vette ki a részét. Mellette a recski partner egyesületünktől érkező Nyíri Viktória duplázott, a góltermést pedig Kalmár Veronika egészítette ki.

A bajnokságban egyedül csapatunk tudott még makulátlan mérleggel haladni.

Szivósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
“Két hét szünet után utaztunk Gyöngyösre a soron következő bajnoki mérkőzésre. Valamiért nem jó intenzitással kezdünk a meccseken, ezen a későbbiekben javítanunk kell! A első fèlidő második felét kiemelném, mert ott szépen játszottunk, támadásokat vezettünk. Szimpatikus ellenfelünk sok futásra, pàrharcokra “kényszerített” minket. A második játékrészben visszább esett a motivàció, nem kapcsoltunk magasabb fokozatra, de győzelmünk nem forgott veszélyben. Újabb szabad hétvége után Gödöllő következik a naptárunkban! Köszönjük a szülők segítségét és szurkolását! Gratulálunk két újonc gólszerzőnknek az Eger SE színeiben!”

A csapat legközelebb 2024. október 19-én 16:00 órától a Gödöllő vendégeként lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?