LU19: Fölényes győzelem a BVSC ellen

Leány U19-es együttesünk hazai pályán fogadta a hozzánk hasonlóan 100%-os teljesítménnyel rajtoló BVSC-Zugló csapatát. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A mérkőzés jelentős csúszással kezdődött, ugyanis ellenfelünk a fővárosban hagyta a versenyengedélyeket. Az egriek azonban sportszerűen jelezték, hogy megvárják és hajlandóak lejátszani a késés ellenére is a bajnokit, amit a játékvezető akceptált és miután a vendégek vezetője megjárta Budapestet, elkezdődhetett a bajnoki.

Nem az egri lányokról lenne szó, ha nem töltötték volna “értelmesen” a kényszerű várakozás – azonnal “tetoválást” varázsoltak magukra…

Az első félidőben a lényegi kérdéseket eldöntötték a magabiztosan játszó, koncentráló hölgyeink, hiszen tizenhárom gólt szerezve mentek pihenőre. Rögtön a második félidő elején újra betaláltunk, azonban ezt követően csökkent a koncentráció és már csak egy gólt tudtunk szerezni.

Jakab Zsófia 7 (!!!), Bukta Nikolett 5 (!!!) gólt szerzett, mellettük Végh Diána duplázott és Pócs Réka is betalált.

A csapat remekül kezdte a szezont hiszen mind a négy bajnokiját megnyerte, melyeken 43 találatot szerzett és csak 1 gólt kapott. A góllövőlista élén Jakab Zsófia áll 19 góllal, őt Bukta Nikolett követi 14 találattal.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Örülök a magabiztos játéknak, valamint a győzelemnek és persze a vadiúj “tetkóknak” is. Ügyesek voltak a csajok. Arra is büszke vagyok, hogy öt felnőtt korú játékos nézte meg a csapatot élőben, valamint, hogy Bartalis Júlia biztatóan játszott első U19-es mérkőzésén.”

A csapat 2024. október 13-án 11:00 órától Kisvárdán lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?