U10-es korosztályú együttesünk a mögöttünk hagyott hétvégén Budapesten járt, ahol a Vasas Kubala Akadémia által szervezett Országos Bajnokság aktuális fordulójában lépett pályára és játszott mérkőzéseket.

Ellenfeleink között a hazaiak mellett a Kelen, az Ikarus és a Monor szerepelt.

Bár csapatunk igyekezett a gyakoroltakat megvalósítani, nem a mostani volt a “legélesebb” napunk. A tőlünk megszokott domináns játékot nem sikerült teljes egészében a pályára vinni.

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Négy tanulságos mérkőzést tudtunk játszani a Vasas vendégeként vasárnap. Mondanám hogy elégedett vagyok a látottakkal de akkor hazudnék. Részfeladatokat teljesítettünk, hiszen egész héten a labdabirtoklás kiépítése volt a taktikai célunk, amit azért nyomokban láttam. Voltak felépített támadások, nem jöttünk zavarba a kapunk előtt sem mikor letámadott az ellenfél és nem rúgdostunk bele a labdába. De most talán a legfontosabb hiányzott belőlünk, amiben ez a csapat a legjobb. A küzdeni tudás, a sebesség és a koncentráció. Ezt semmilyen tekintetben nem láttam. Rossz döntéseket hoztunk, mindezt nagyon lassú tempóban. Vasárnap egy dekoncetrált és nagyon fásult társaság lépett pályára. De nincs ezzel semmi baj hiszen gyerekekről beszélünk.”

Vélemény, hozzászólás?