U14: Győzelem a Sajóvölgye ellen

U14-es labdarúgó csapatunk az Országos Bajnokság Keleti csoportjában a Sajóvölgye Focisuli csapatát látta vendégül. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Az egriek a bajnoki elején megszerezték a vezetést, azonban néhány perc múlva egalizáltak a borsodiak. A mérkőés hátralévő részében a mezőnymunka dominált, de picit közelebb álltunk a győztes találat megszerzéséhez, amelyet végül sikerült elérnünk.

A második gólt követően felgyorsultak az események, de most kihúztuk kapott gól nélkül, így három ponttal gazdagodott a csapat.

Nagy Zoltán vezetőedző értékelése:
“Egy szoros mérkőzésen sikerült itthon tartani a három pontot. Az utolsó percig nem dőlt el a pontok sorsa, de szerencsére elmondhatjuk, ellenben az előző két meccsünkkel, hogy nem kaptunk gólt az utolsó pillanatokban. Sajnos nem mondhatjuk, hogy szép és jó játékkal értük el a győzelmet, sokkal több van ebben a csapatban, mint amit szombaton a pályán mutattak. Nagyon sokat kell dolgoznunk a védekezésen, a labdabirtokláson, a támadásbefejezésen, az állóképességen és sorolhatnám még. Mentálisan és fizikálisan is mielőbb nagy mértékben fejlődnünk kell valamint a technikai kivitelezésen egyaránt. Hétvégén Újpestre fogunk látogatni, ahol egy küzdelmes, nehéz mérkőzésre számíthatunk.”

A csapat legközelebb 2024. október 19-én 14:30 órától az Újpest vendégeként fog pályára lépni.

Vélemény, hozzászólás?