U15: Vereség Soroksáron

U15-ös korosztályú együttesünk a Regionális Kiemelt bajnokság aktuális fordulójában a Soroksár csapatához látogatott. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Nem ígérkezett könnyűnek a derbi, hiszen a hazaiak mindösszesen egy vereséggel, magabiztosan álltak a második helyen a tabellán – csak gólarányuknak köszönhetően nem éllovasként fogadtak minket. Ráadásul s sárga-feketék kapták a legkevesebb gólt a bajnokságban.

Először szerepelt a keretben a fiatalabb Varga Zsolt, aki rögtön a kezdőcsapatban találta magát, ráadásul szépen helytállt.

Csapatunk fegyelmezetten játszott, így a félidőben gól nélküli állással vonultunk pihenőre. A második játékrész első harmadában a hazaiak eldöntötték a pontok sorsát, hiszen a vezető találatukat követően egy büntetőből szerzett góllal duplázták meg az előnyüket, amit már nem engedtek ki a kezükből.

Hegedűs Dávid vezetőedző értékelése:
“A srácok hozzáállása példaértékű volt az egész mérkőzésen és ezért külön dicséret illeti őket. A második félidőben a Soroksár felülkerekedett rajtunk de ez nem a hozzáállásunkon múlt. Végig küzdöttek és mindent megtettek a pályán. Tisztában vagyunk vele, hogy sokat kell még dolgoznunk, de a játékosok hozzáállása biztató a jövőre nézve.”

A csapat játékosa, Tóth Miron így értékelte a bajnoki mérkőzést:
“A hétvégi meccsre való felkészülés jól sikerült hiszen egész héten beletettük a munkát edzéseken és ez a meccsen is meglátszódott. A mérkőzésen nagyon szervezetten védekeztünk és ez látszódott is, de sajnos a gól egy kisebb védekezési eltolódásból született a második pedig büntetőből így a meccs végeredménye nem nekünk kedvezett mégse lehetett azt érezni hogy alárendelt szerepet játszottunk. Ezt az is bizonyította hogy félidőben még 0-0 volt de sajnos a meccs végére elfáradtunk fejben és fizikálisan is.”

Az együttes a bajnokság kilencedik fordulójában 2024. október 26-án 12:00 órakor a tabellát vezető Mészöly Focisulit látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?