Sebe: Magabiztosak vagyunk! Keményen dolgoztunk, készen állunk a tavaszra

Tényleg már csak alig több mint egy hét és megkezdődik a megyei I. osztályban a tavaszi szezon. Amire már olyan rég óta várunk, hiszen ez a téli szünet nem csak a játékosoknak, de az egri foci szerelmeseinek is nagyon hosszú tud lenni. Csapatunk már a felkészülés vége felé közeledik. Pénteken már csak egy edzőmeccset játszik a gárda a Bogács ellen, hogy jövő héttől a Nagyréde elleni meccsre tudjanak majd fókuszálni a srácok.

Már említettük, hogy nem volt rövid, de zökkenőmentes sem a felkészülés eleje, erről Sebe Attila beszélt honlapunknak.

 

Nem volt zökkenőmentes a felkészülés kezdete, mivel a nagy hó és a nem várt nagyon hideg próbára tette a szervezetünket. Sokat bajlódtunk betegséggel és kisebb sérülésekkel – kezdte téli értékelőjét Sebe. Egy viszont biztos. Az edzéseken előírt, megfelelő munkát elvégeztük, ami a felkészülési időszakra jellemzően kemény és fárasztó volt. Nap mint nap a sok futás mellett, különböző új taktikai és felállási elemeket gyakoroltunk és nagy hangsúlyt fektettünk az egymás közötti játékokra – tett hozzá csapatunk kiváló védője.

Közben érkezett csapatunkhoz két új játékos is. Lakatos Béla és Dobos Attila. Az ő személyükben nagyon rutinos és kiváló játékosokkal erősödtünk. Az első edzőmeccsünket a DVTK ellen játszottuk, ahol egy új játékrendszert próbáltunk ki, ami nagyon jól működött. Majd játszottunk a Tiszafüred és a Salgótarján ellen is, ahol ha nem is mindig gördülékeny játékkal, de magabiztos sikereket arattunk. Mindenki rettentően várja már a tavaszt, érzem a srácokon, hogy mindenki nagyon bizakodó. De lehetünk is mert nagyon jó munkát végeztünk. Magabiztosak vagyunk! –zárta értékelését Sebe Attila.

 

Ha tetszik cikkünk, netán szereted az egri labdarúgást és netán napi szinten friss hírekre vagy kíváncsi akkor lájkold facebook oldalunkat a linkre kattintva.

Vélemény, hozzászólás?