MI van veled Debreczeni Dávid?

Tóth Zsombor

Debreczeni Dávidnak hatalmas érdeme volt abban, hogy az egri együttes szépen lassan építkezve eljusson a legjobbak közé az NBI-be. Ezt követően viszont eltűnt a szemeink elől. Természetesen ahogy Kasza Danit, így őt is felkerestük és érdeklődtünk mi történt vele azóta.

Szia Dávid. Szép időszakot töltöttél Egerbe, de az NBI-es feljutást követően nem sokat halottunk rólad. 

Debreczeni Dávod: Miután feljutottunk Egerrel az NBI-be, a klub kölcsönadott Felsőtárkányba, itt fél évet töltöttem el,majd majd Budapestre kerültem a REAC gárdájához. Igen érdekesen, illetve furán alakult nekem ez a bajnokság, hiszen csapatommal a dobogó legalsó fokán végeztünk, a Felsőtárkány ahonnan érkeztem pedig bajnok lett.

Ekkor még azért hallani lehetett rólad, aztán még messzebb kerültél.

Debreczeni Dávod:Igen a XV. kerületben egy évet töltöttem el és úgy gondoltam bele vágok a külföldi kalandba.  Ami jól sikerült, hiszen sikerült bajnokságot nyernem a Deutsckreutz csapatával.
Ennek ellenére nem tartott sokáig a kaland, igaz ennek egy örömteli oka volt. 
Debreczeni Dávod:Igen jól tudod, ez a kaland csak egy évig tartott, hiszen a fiam születése miatt visszaköltöztem Egerbe. és visszatértem Felsőtárkányba , ahol egy fél évet töltöttem el.

Igaz egy teljesen más csapatba érkeztél mint amiben korábban játszottál.

Debreczeni Dávod:Igen a cél teljesen más volt mint korábban, hiszen bent kellett tartani a csapatot. Ez sikerült is.

Ez sikerült, ahogy mondod mégis továbbálltál.

Debreczeni Dávod:Salgótarjánba igazoltam, az NBIII-as STC-hez, ahol a mai napig játszom.

Daninak is feltettem a kérdést.  Mennyire követed figyelemmel az egri együttest, illetve látsz-e reális esélyt rá, hogy ismét egri szerelést húzz magadra?

Debreczeni Dávod:Igen figyelemmel követem az egri focit és drukkolok is nekik, hogy nyerjek meg a bajnokságot. Sok szép emlékem van a klubról. Ha lehetőségem lesz rá biztos, hogy fogok még Egerben játszani, remélhetőleg már magasabb osztályban! Sok sikert kívánok az Eger SE-nek!
Fotó: Zagyi Tibor – Azok a csodás egri évek

Vélemény, hozzászólás?