Bollók, Podi, Balogh és Szövet is nehéz meccsre számít

Fotó: Tiszlavicz Luca

Nagyon kemény feladat előtt áll együttesünk, de akár fantasztikusan is kijöhetünk ebből a hétvégéből, hiszen ha mi tudnánk nyerni a kemény diónak ígérkező Besenyőtelek ellen és a GYAK nem nyerne Hevesen, ami nekik sem lesz könnyű, akkor átvehetnénk a vezetést a táblázaton. Micsoda hétvége lenne. Természetesen mi jobban összpontosítunk a saját meccsünkre. Meg is kérdeztünk pár játékos, hogyan várják a találkozót és mennyire lesz nekik szokatlan, hogy füvön kell játszani.

 

Podolecz Péter:

Egy jó mérkőzést várok a Besenyőtelek ellen , ahol csak a 3 pont lehet elfogadható . Jó volt végre füvön edzeni végre.

Balogh Martin: 

Masszív és jó ellenféllel fogunk játszani. Végig koncentrálnunk kell a mérkőzés során,esélyt sem szabad adni, hogy betaláljanak mert akkor nagyon megnehezítenék a dolgunkat. Mindenféleképpen győzelmet várok. Ahhoz, hogy a céljainkat elérjük sehol sem veszíthetünk pontokat. Három hónap után fura volt újra füvön edzeni, remélem egyre többet tudunk majd füvön edzeni és játszani.

Bollók Gábor:

A lefújásig kiélezett mérkőzésre számítok, kapunk egy kis ízelítőt, hogy milyen meccsek várnak ránk tavasszal idegenben.

Szövetes Krisztián:
Örülök, hogy végre füvön edzhettünk, első pár perc szokatlan volt, de könnyen megbarátkoztunk vele, ez fontos hisz hétvégén füvön egy nehéz mérkőzésre számítok . Úgy gondolom mi vagyunk az esélyesek .A védekezésre nagyon kell figyelni illetve a helyzeteink értékesítésre és ha ez megvan véleményen szerint nagyobb arányú győzelem is születhet.

Vélemény, hozzászólás?