Dobos, Lakatos és Dóczi is egyetért abban, hogy megérdemelten nyertünk

Gyenes Attila

A hétvégén csapatunk egy nagyon jó mérkőzésen magabiztos győzelmet aratott a Besenyőtelek gárdája ellen. Igaz voltak meleg pillanatok, de úgy gondolom a fiúk első igaz füves találkozójukon kitettek magukért. Mi három rutinos játékosunkat is megkérdeztük, hogy mi a véleményük a hétvégi összecsapásról.

 

Lakatos Béla: Jó szellemben mentünk pályára , már az első perctől nekimentünk az ellenfélnek aminek meg is lett az eredménye , 2-0-ra vezettünk. A szépítő góljuk után kicsit alábbhagyott a lendületünk, az ellenfél is feljött. A szünetben rendeztük a sorokat, így a második félidőben végképp eldöntöttük a mérkőzést!

 

Dóczi István: Egy jó kezdés után már az első 20 percben sikerült 2 gólra növelnünk az előnyünket majd egy figyelmetlenségből a hazaiak visszajöttek a meccsbe 2-1-re ledolgozva hátrányukat. A második félidőben már rutinosabban játszottunk kialakítva a 4-1-es végeredményt a végig lelkesen és sportszerűen küzdő hazaiak ellen.

 

Dobos Attila: Elég nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amit saját magunknak okoztunk,és a külső körülmények sem voltak igazán ideálisak.Gondolok arra hogy apálya talaja alkalmatlan volt a minőségi, szép focira,plussz ott volt az óriási szél is.Ezekhez a körülményekhez próbáltunk alkalmazkodni, ami a végeredmény tükrében sikerült is.A 3. gól eldöntötte a találkozót onnan már próbáltunk szépen focizni.Úgy gondolom, hogy győzelmünk, egy percig sem forgott veszélyben, és teljesen megérdemelt!

Vélemény, hozzászólás?