Magabiztos győzelem az U19-es és U17-es csapatunktól is

NBIII, Közép B, U19

2018.03.18  10.00

Eger SE – Ferihegy Vecsés 7-1 (3-1)

Egri gólszerzők: Molár A.(4), Fehér Z., Vezekényi M., Vidó M.

Eger: Takács Dávid – Török Csobán, Zaja Máté, Cseh Dávid, Borosi Kristóf – Nagy Bence, Csuhay Márk, Kovács Kristóf(köböl Márk), Vezekényi Márk(Vidó Martin) – Monár András, Fehér Zalán.

Vezetőedző: Montvai Tibor

Montvai Tibor: Sima győzelmet arattunk a Vecsés ellen. Összeszedett volt a csapatjáték, támadásainkban megvolt a megfelelő átütő erő

NBIII, Közép B, U17

2018.03.18  12.00

Eger SE – Ferihegy Vecsés 4-0 (2-0)

Egri gólszerzők: Molnár B.(2), Kovács M., Révész A.

Eger: Kelemen Kristóf – Eged Armand, Vona Csaba, Molnár Bálint, Katrinák Zétény – Csillag András(Ladányi Bálint) , Kovács Máté, Révész András, Fónagy Marcell – Farkas Krisztián, Báder Szilárd.

Vezetőedző: Pápai Zoltán

Pápai Zoltán:  A meccsre a felkészülésünk semmivel se sikerült jobban mint  a múlt héten, ezt a sérülések tovább bonyolították. De örülök, hogy a fiúk elhitték, hogy revánsot tudunk venni, hiszen ősszel 6-0-ra kaptunk ki ettől a csapattól. A sok gond ellenére és ezzel a csapattal is megérdemelt hazai sikerül született. Külön öröm számomra, hogy nem kaptunk gólt. Az is nagy öröm, hogy 2-0 félidei vezetés után végre tudtunk nyerni, ez már többször is megtörtént a szezon során, hogy innen kaptunk ki. A mezőnybe több hibával játszottunk de hála Istennek az eredményesség nem maradt el. Örülök már csak azért is mert a fiúknak jó tesz ez a siker. Előre vihet minket. A srácok elhiszik végre , hogy nincs verhetetlen ellenfél ebben a bajnokságban.

Vélemény, hozzászólás?