A Sebe testvérek egyet értenek, nyerni kell, hisz nem mondtunk le a bajnoki címről

Fotó: Tiszlavicz Luca

A hétvégén nem lesz egyszerű feladata együttesünknek, hiszen Maklárra látogatnak. Sebe Attila csapatunk egyik legnagyobb erőssége, aki a GYAK elleni is nagyon jó teljesítményt nyújtott. Testvére Márk Dobos Attila eltiltása miatt került be a kezdőbe az előző héten, de szerintünk a mezőny egyik legjobbja volt. Most őket kérdeztük mit várnak a Maklár elleni találkozótól.

Sebe Attila: Az előző fordulóban a Gyöngyös ellen nem sikerült megszerezni a 3 pontot, de nem szabad csüggedni , továbbra is keményen kell edzeni, hiszen ha minden meccset megnyerünk még bármi lehet..így hétvégén a Maklár ellen is kötelező a 3 pont. Nehéz meccsre számítok. A Maklár egy masszív csapat, aki ellen itthon is megszenvedtünk, ráadásul jó formában is vannak. De úgy gondolom, hogy ha azt játsszuk mint eddig, akkor nem lehet kérdéses a győzelmünk.

Sebe Márk: A hétvégén sajnos nem sikerült a Gyöngyös ellen begyűjteni a három pontot, de továbbra is a bajnokság megnyerése a cél. Ennek megfelelően megyünk majd Maklárra is. Egy nagyon nehéz mérkőzésre számítok többek között azért mert úgy gondolom, hogy a Maklár inkább majd a védekezésre fektet nagyobb hangsúlyt, továbbá a pálya minősége is megfogja nehezíteni a dolgunkat, de ha a csapat a Gyöngyös elleni teljesítményt tudja hozni nem lehet probléma!

Vélemény, hozzászólás?