Fantasztikus eredmény, bronz a kicsiktől a hétvégi országos tornán

U10 (2007) -Maksi Autó Kupa

 

Szenzációs voltak a srácok! 3. helyezést értünk el a Maksi Autó  kupán! A meghívásos tornán Magyarország 10 elit csapata vett részt. A brutálisan kemény csoportunkból, csak a Videoton FC csapata előzött meg minket. Ellenük 2-1-es vereséget szenvedtünk, úgy hogy a vége előtt 2 perccel még mi vezettünk 1-0-ra. A többi csapatot parádés játékkal utasítottuk magunk mögé. Többek közt Pécsi MFC és az ország egyik legjobb, hanem a legjobb csapatát, az MTK fektettük két vállra. Az elődöntőben az Újpest ellen maradtunk alul, egy szuper mérkőzésen. A bronzéremért a Mészöly Focisuli csapatát is sikerült legyőznünk! Elia Grassi a torna legjobb mezőnyjátékosa címet is bezsebelte!

 

Végeredmény: 

1. Videoton FC

2. UTE Labdarúgó Akadémia

3. Eger SE

4. Mészöly Focisuli

5. MTK

6. DVTK

7. Pécsi MFC

8. Ikarus BSE

9. Gloriett SE

10. Budapest Honvéd

Valljuk be érett már ez a siker és teljes mértékben megérdemelt volt! Kis szerencsével játszhattunk volna döntőt is. Nagyon nagy dolog, hogy a döntőben az Újpestet 4-0 verte a Videoton, mi pedig a Videoton ellen  2-1 re kaptunk ki a csoportba , úgy hogy végig vezettünk 1-0-ra. Nagyon, nagyon sok van még ebben a csapatban és biztosak vagyunk benne, hogy ez már csak jobb lesz.

Elia Grassi a torna legjobb játékosa lett

U9 (2008) -Maksi Autó Kupa

A 2008 (u9) csapatunk 6 helyezést ért el ugyanezen a tornán. Sajnos az együttes nem úgy játszott ahogyan igazán tudnak a srácok, ha ezt is figyelembe vesszük, nem rossz a hatodik helyezés 20 együttesből. Mi lett volna, ha a fiúk tökéletesen fociznak. 
Eredmények:
UTE 0-0 Eger
Asi Dinamo 0-6 Eger
Ikarus A 3-4 Eger

Negyeddöntő 
Honvéd 3-1 Eger

5-8.hely:
Eger 2-1 DVTK

5-6.hely:

Eger 1-2 BVSC

Végeredmény:

1. MTK 2. Honvéd FC 3. Videoton FC 4. FTC 5. BVSC 6. Eger SE

Vélemény, hozzászólás?