Kölyökliga: Fantasztikus meccsek, remek eredmények pénteken

Tiszlavicz Luca

Pénteken ismét benépesült az Északi Sporttelep, hiszen egy elmaradt kölyökliga fordulót pótoltak Egerben, ahol a Hatvan, a Szolnok és az RKSK együttesivel mérkőztek meg a mieink, nem is akármilyen eredményekkel.
Eredmények: U10:
Eger SE 3-0 FC Hatvan
Eger SE 6-1 Szolnoki MÁV
Eger SE 8-1 RKSK
U11:
Eger SE 3-0 FC Hatvan
Eger SE 1-2 RKSK
Eger SE 3-3 Szolnoki MÁV
Szakál Csaba edző értékelése: 
U10: Végig koncentráltan, fegyelmezetten és hatalmas játék kedvel, magabiztos győzelmeket arattunk. Szenzációs egyéni teljesítményék támadásban és védekezésben, illetve csapat szinten is nagyon egységesen játszottunk. A tabella 2. és 3. helyezett csapataival találkoztunk és nagyon magabiztos, sok gólos győzelmeket arattak a fiúk. A játék képe alapján, ennél több gólt is szerezhettünk volna! Nagy gratuláció a srácoknak! Ennél nagyszerűbb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volna tőlük!
U11: Minden téren előrelépés látható a fiúknál, ugyanis az ellen az RKSK ellen, akiktől ősszel kikaptunk Budapesten 7-1-re , ma egy nagyon szoros meccsen 1 góllal maradtunk alul, úgy hogy talán ezen a meccsen játszottunk a legjobban. Továbbá tavaly a Szolnok csapata is legyőzött minket, most pedig döntetlen lett az eredmény és ami talán a legfájóbb, hogy három olyan gólt kaptunk ezen a meccsen, amire abszolút nem lehet felkészülni, ilyen például a saját gólvonalunkon elpasszolt labda és az ellenfél támadójába belerúgott indítási kísérlet, ami pont a kapunkba pattan, a csatár hátáról. Amiben hiányérzetem van, csapatunk védekezése és a kihasználatlan lehetőségek sokasága. Sajnos hiába jutunk el nagyon sokszor az ellenfél kapujához, nem tudjuk gólra váltani, ezzel ellentétben ők 2-3 x jönnek el és ezt ki is használják. Nagyon sokat léptünk előre, remek dolgokat és parádés gólokat is szereztek a fiúk! Jó úton haladunk! Gratulálok a fiúknak!

Tiszlavicz Luca

Vélemény, hozzászólás?