Holnap utaznak az országos döntőre a Hunyadisok, Eger SE játékosokkal a fedélzeten

A diákolimpiai országos döntőben szerepelnek a héten a Hunyadi Mátyás Általános Iskola kis focista palántái. Ami számunkra azért is fontos, hiszen egy kisfiú kivételével mindenki az Eger SE U9/U10/U11-es csapatait erősíti. Őket pedig edzőnk Szakál Csaba fogja vezetni. A tornát a Fonyód-ligeti Erzsébet Táborban rendezi a Somogy Megyei Diáksport Szövetség, ahol a versenyzők remek körülmények között mérkőzhetnek meg egymással.

Szakál Csaba: A döntő Fonyódon lesz. 3 napos a program. Kedden délelőtt utazunk. Kedden este sorsolás és technikai értekezlet. Szerdán pedig kezdődik a döntő 1. napja. Nagyon várom már én is és a gyerekek is, hogy országosan is megmutassuk magunkat. Mindenképpen azon leszünk, hogy jó hírnevét vigyük Egernek és az Eger SE-nek is. Abban biztos lehet mindenki, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból.

A keret: Molnár-Nagy Marcell, Czipó Bence, Kelemen Balázs, Grassi Elia, Németh Gábor, Szomszéd Dávid, Kanalovics Márk, Barta Sámuel, Neznovics Noé, Ferenczi Soma, Meggyesfalvi Balázs, Márton István

Vélemény, hozzászólás?