Brutális torna jön! Az Inter és a Berlin ellen is játszanak Ferenczi Somáék

Gyenes Attila

Június 9-én indul csapatunk Hannoverbe, hiszen a következő két napban egy rendkívül erős és színvonalas tornán vesznek majd részt.  Szakál Csaba edző elmondta nekünk, hogy nagyon sokfelől hallottak torna jó hírnevéről és szerették volna megmérettetni magukat, elit csapatokkal teli mezőnyben is. Másrészről kíváncsiak rá, hogy hol tartunk Német, Angol, Olasz, Török utánpótlás csapatokhoz képest.

Együttesünk 10+2 fővel utazik Hannoverbe. A csoportunk elég erős. Erről Szakál Csabát kérdeztük.

Utána néztünk mindegyik ellenfelünknek, videókat is találtunk a mérkőzéseikről, illetve tudjuk az elért eredményeiket. Ami érdekesség velük kapcsolatban, hogy nagyrészt bajnoki rendszerben játszanak – mondta Szakál.

Nagyon várjuk már, hogy ott legyünk. A srácok biztos, hogy a legjobb tudásuk szerint fognak futballozni. Tisztában vannak vele, hogy rajtunk kívül még az MTK fogja képviselni az Országot és mindent megfognak tenni annak érdekében, hogy Magyarország jó hírnevét keltsék – vette át a szót csapatunk másik edzője Fűkő Péter.
Majd hozzátette, hogy nincs elvárásunk feléjük! Játszanak a legjobb tudásuk szerint és minden a legnagyobb rendben lesz. Természetesen óriási dolog lenne bekerülni az aranyágra a legjobb 16 közé, de miért ne sikerülhetne!?

Brutálisan erős csapatok és kemény csoport

Természetesen mi is nagyon szurkolunk az együttesnek, csak úgy mint anno tettük Barcelonában. Ahol már sikerült elérni remek eredményt.

Szakál Csaba zárszóként elmondta, hogy szeretnénk a tornán kívül edzőmérkőzéseket is lekötni, ha netán nem sikerül játszanunk azokkal a neves csapatokkal, akik másik csoportba kerültek.  Valamint előre is sok sikert kívánunk az MTK U10-es csapatának is.  Találkozzunk a döntőben!

Utazó keret: Molnár-Nagy Marcell, Egyed Dániel, Grassi Elia, Németh Gábor, Ferenczi Soma, Hamar Botond ,Szomszéd Dávid, Kelemen Balázs, Jászberényi Péter, Mester Csanád, Hegyi Zalán, Mészáros Ádám

Vélemény, hozzászólás?