NŐI toborzót tart az Eger SE! Ott a helyed neked is!

Tiszlavicz Luca

Mint tudjátok az utóbbi hetekben egy kemény munkába vágtunk bele. Néhány hét alatt már megalakult a felnőtt női együttesünk, valamint az U16-os gárdánk is. De mi itt nem szeretnénk megállni, hiszen az a tervünk, hogy a női labdarúgás életképes legyen Egerben, ehhez pedig arra van szükségünk, hogy felkeressük illetve megszólítsuk azokat a fiatal lányokat akik a jövőben ezt a szép sportágat, a labdarúgást szeretnék űzni magas szinten.

A jövőben el fogunk indítani a Bozsik programban is női csapatokat. Az U7, U9, U11 és az U13-as korosztályokban is. Már iskolákban is jártunk és nagy örömünkre több 9-10 éves lány is úgy döntött, hogy a jövőben szeretne majd hozzánk járni edzésekre.

Tiszlavicz Luca

Mi toborzót is hirdetünk nektek, ahol találkozhatott az edzőkkel illetve néhány felnőtt játékosunk is tiszteletét teszi majd. Ők segítenek nektek és megmutatják, hogy miről is szól ez a csodálatos sport. Amennyiben szeretnél mozogni, imádsz focizni, a labda a mindened, vagy egyszerűen csak érdekel téged milyen is a női focisták élete, akkor gyere el az ÉSZAKI SPORTTELEPRE, JÚNIUS 2-ÁN este 18.00-kor és találkozz velünk. Akár állj be hozzánk egy kicsit focizni.

MINDEN KOROSZTÁLYBAN VÁRJUK AZ ÉRDEKLŐDŐKET!

Bármilyen kérdésed van, akkor hívd Hegedűs Zsoltot a 06-30/7886707-es számon

 

Vélemény, hozzászólás?